Tableware

 

Onze tableware-collectie bestaat uit twee series van producten gemaakt van verschillende materialen:

 

 

De Semi-porselein-serie

 

Onze speciale mix van klei en porselein combineert het beste uit twee werelden: De duurzaamheid van porselein gecombineerd met de zachte en ronde vormen van aardewerk. Al onze semi-porselein-producten zijn oven-, magnetron-, vaatwasser- en diepvriezerbestendig.

 

De zachte vorm en structuur van het aardewerk geeft deze serie een warm en harmonieuze uitstraling geschikt voor iedere keuken.

 

Het bereiden van Japanse thee is een delicaat proces, en onze Japanse theepotten zijn hiervoor uitermate geschikt. Het zal je verbazen hoe groot de invloed van de vorm van een theepot is op de smaak van groene thee!

 

 

Eigenschappen:

           Ovenbestendig tot 180 graden

           Magnetronbestendig

           Vaatwasserbestendig

           Diepvriezerbestendig

 

 

Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt

 

 

 

De Aardewerk-serie

 

Deze vorm van modern uitziende Japanse stijl keramiek is eigenlijk een heel traditionele vorm van Japans aardewerk, gemaakt door 4th-market-vakmensen.


De pure zachtheid van het materiaal en de ongelovelijke ronde vormen maken dit echte unieke producten, onvergelijkbaar met wat dan ook!

Echter omdat aardewerk een echt natuurproduct is, heeft het extra aandacht nodig. We raden je aan deze producten niet in de vaatwasser te gebruiken maar met de hand te wassen en gebruik ze ook niet in de oven, magnetron of diepvriezer.
Als je goed voor je aardewerk product zorgt, zal het lang meegaan, en naarmate het ouder word zal het materiaal steeds mooier worden.


En als je op een echt authentieke manier van Japanse thee wilt genieten, dan raden we je absoluut de kyusu (Japanse theepot) uit de Chanoki-serie aan!

 

 

Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt

 

  Thumbnail Alt